Fight Night'il võitlev Vels oma tugevaid külgi ei avalda

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aap Vels
Aap Vels Foto: Erakogu

Käesoleva aasta Fight Nighti avapaugu teeb laupäeval Rakverest pärit K-1 stiili esindaja Aap Vels, kes kohtub pärnaka Antti Pelbergiga.

Velsi treener Villu Nurmoja (klubist Tugev Tahe) sõnas, et vastast alahindama ei minda.

«Kõik kes on jõudnud sinnamaani, et osaleda Fight Nightil teevad tõsiselt trenni ja kaotama ei lähe sinna keegi,» märkis Nurmoja.«Ettevalmistus on mul olnud võistlusteks alati tugev ning nii ka nüüd. Vaeva olen näinud kõvasti ning higi on valatud piisavalt. Oma tugevaid külgi ma ei avalikusta ning lähen kindlasti võitma,» kommenteeris Vels ise.

Käesoleva aasta Estopeni võitja ning poolteist aastat tagasi Riias K-1 lahtiste meistrivõistluste võitjaks tulnud rakverelane on oma hooaja lõpus head vormi kasvatamas. Mehel seisavad peale Fight Nighti ees erinevad võistlused Baltikumis. Märtsi lõpus võib 19-aastast noormeest näha võistlustel Lätis ning aprillis Leedus.

«Peale matše Baltikumis me veel vaatame, kuhu edasi suundume. Neil võistlustel on kohal väga tugevad võitlejad Rumeeniast, Horvaatiast, Bulgaariast ja Poolast. Kogemuste hankimine on praegu esmatähtis ülesanne enne suurte võitude teenimist. Enne sõitu Baltikumi võtame Fight Nightist maksimumi,» lausus lõpetuseks treener Nurmoja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles