Inglismaa meisterklubi ründaja: ma ei mängi teie eest enam kunagi!

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonardo Ulloa.
Leonardo Ulloa. Foto: Anthony Devlin/REUTERS/Scanpix

Kevadel üllatuslikult Inglismaa meistriks tulnud Leicester City ründaja Leonardo Ulloa teatas Twitteri kaudu, et peatreener Claudio Ranier on käitunud reeturini. Ühtlasi kuulutas Ulloa, et ei mängi Leicesteri eest enam mitte kunagi, vahendab The Guardian.

Hooajal 2014-15 Leicesteri eest kõrgliigas 11 väravat löönud Ulloa sai juba mullu napilt mänguaega, kui pääses platsile 29 kohtumises, ent kuulus neist vaid seitsmes algkoosseisu. 30-aastase argentiinlase arvele jäi kuus tabamust. Tänavu on ta aga alustanud vaid ühes liigakohtumises ja löönud ühe värava.

Kuu alguses andis ta ametlikult sisse üleminekusoovi ja peagi võttiski Leicesteriga ühendust Sunderland, kelle viimane pakkumine oli 5 miljonit naela. Leicester lükkas aga ostusoovi tagasi ja see ajas Ulloa marru. «Tunnen, et Ranieri on mind petnud ja klubi alt vedanud. Ma ei mängi enam nende eest,» kirjutas Ulloa Twitteris.

Päev varem oli ta kirja pannud klubi fännidele suunatud sõnumi. «Aitäh teile kõigile. Olid kaks imelist aastat, kuid tahan end taas jalgpallurina tunda,» kirjutas Ulloa. Ilmselt ootab ründajat mõlema sõnumi eest nüüd distsiplinaarkaristus.

Leicester on Ulloale selgelt teada andnud, et ei müü teda talvise üleminekuakna jooksul mitte mingil juhul otsesele rivaalile ja Sunderland kuulub nende hulka – kahte meeskonda lahutab küll viis tabelikohta, ent vaid kuus punkti. Samas lükati jaanuari alguses tagasi ka Hispaania kõrgliigas mängiva Alavesi 1,7 miljoni naela suurune pakkumine.

«Tean, et ta on väga-väga närvis, aga me ei muuda meelt. Me ei kavatse teda müüa, lisaks on mul pikkadest ründajatest klubis vaid Islam Slimani, aga ma vajan kahte sellist meest,» selgitas Ranieri juba enne Ulloa viimast postitust ajakirjanikele oma seisukohta. «Loodetavasti suudab ta rahulikuks jääda ja mind mõista. Aga klubi toimib minu põhimõtete alusel ja Leo teab neid hästi. Ta on suurepärane mängija ja suurepärane inimene ning ma usun temasse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles