Raskustes Eesti esiklubi püüab võlgadest välja rabeleda

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila viimases euromängus.
Kohila viimases euromängus. Foto: Tairo Lutter / Postimees

VÕRKPALL. Viimaste aastate edukaim Eesti võrkpalli klubinaiskond Kohila VK/E-Service on eurosarjadega küll väikelinna suure võrkpalli toonud, ent klubil on sel hooajal tekkinud rahalised raskused ja ka võlad. Klubi sõnul on võlausaldajad nõus nende tasumisega ootama, kuni rahaline olukord paraneb. Õhus oli ka võimalus, et Kohila ei saa oma viimast euromängu seal pidada, sest saali rent oli tasumata. Kuna Kohila kodusaal oli euromängude jaoks liiga väike, peeti osa kohtumisi Tallinnas Audentese spordihallis.

Klubi vedaja ja naiskonna abitreener Ingrid Kangur tõdeb, et probleeme on, ent nendega tegeletakse pidevalt, ja kinnitab, et kõik saab tasutud. «Kui otsustasime selle hooaja eel eurosarjaga liituda, siis teadsime, kust raha tuleb. Aga üks toetaja jäi vahetult enne Meistrite liiga algust ära ja me ei jõudnud nii kiiresti uut leida. Meid toetab ka omavalitsus, aga nende eelarve alles võetakse vastu, nende asjaolude tõttu oleme palunud oodata, kuni saame võlgnevused tasuda,» räägib Kangur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles