Liverpool saatis Klavani konkurendi hooaja lõpuni laenule

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mamadou Sakho Liverpooli särgis.
Mamadou Sakho Liverpooli särgis. Foto: Cathal Mcnaughton/REUTERS

Liverpooli jalgpalliklubi keskkaitsja Mamadou Sakho saadeti käimasoleva hooaja lõpuni laenulepingu alusel mängima praegu Premier League'is 18. kohta hoidvasse meeskonda Crystal Palace.

26-aastase prantslase ülemineku eest teenib Liverpool ligi 2,3 miljonit eurot. Sakho on seni silma paistnud pigem halva käitumise poolest, seejuures jäi ta aprillis vahele dopingu tarvitamisega, mis tähendas 30 päeva pikkust jalgpallis tegutsemise keelu. Kuna Liverpooli peatreener Jürgen Klopp pole prantslase teeneid kasutada soovinud, mängis mees seni Punaste reservmeeskonna eest.

2013. aastal Paris Saint Germaini klubist Liverpooli liikunud Sakho on saanud Inglismaa klubi eest seni väljakule 56 kohtumises.

Tegelikult soovis Liverpool Sakhost vabaneda lõplikult, kuid ligi 23 miljoni euro suurune hinnasilt polnud sobilik ei Southamptoni (Inglismaa), Swansea City (Inglismaa), Galatasaray (Türgi) ega ka Sevilla (Hispaania) jaoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles