Rähn oli lähedal liitumaks Piiroja klubiga

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja (keskel) tabamust tähistamas.
Raio Piiroja (keskel) tabamust tähistamas. Foto: Raigo Pajula

Eesti jalgpallikoondise kapten Raio Piiroja rääkis, et praegu uut klubi otsiv Taavi Rähn oli eelmise aasta lõpus lähedal liitumaks Piiroja tööandjaga Norra liigas, FK Fredrikstadiga.

«Paraku selgus, et venelased ei tahtnud teda niisama ära anda ja Fredrikstadil polnud selleks hetkeks raha,» selgitas Piiroja. «Sellest on väga kahju, kuna koondisele olnuks suurepärane, kui keskkaitsepaar mängiks ühes klubis. See oleks ikka väga super.»

Piiroja sõnul on nüüdseks Fredrikstad uue keskkaitsja leidnud ja seega 21. märtsil hooaega alustav Fredrikstad  enam Rähni teenetest huvitatud pole.

Rahvusesinduse kapteni enda seis hooaja hakul kiita pole. Vana jalavigastus on ettevalmistusele oma pitseri jätnud ning pärast sügist on ta täie jõuga harjutada saanud alles kaks päeva.

«Ühe mängu vahepeal mängisin, kuid pärast seda lonkasin kolm päeva niisama. Eelmisel nädalavahetusel mängitud sõpruskohtumise jätsin üldse vahele,» arvas Piiroja, kelle sõnul on 21. märtsil algavaks hooajaks võimatu tippvormi saavutada. «Loodetavasti olen koondisemängudeks juba vormis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles