Kohutav kolmas veerandaeg tõi Vene koduklubile suure kaotuse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene Nižni Novgorodi särgis.
Siim-Sander Vene Nižni Novgorodi särgis. Foto: Grigoriy Sokolov/Sputnik

Korvpalli Eurocupi sarjas kaotas Siim-Sander Vene tööandja Nižni Novgorod võõrsil Peterburi Zenidile kindlalt 66:90, ehkki poolajapausile mindi vaid kahepunktilises kaotusseisus.

Nižni Novgorodile sai saatuslikuks kolmas veerandaeg, kus visati vaid neli (!) punkti – enam kui neljaminutilise punktipõua järel tabas Pjotr Gubanov kolmese ja veerandaja lõpus lisas Nikita Zverev ühe vabaviske. Veerandaeg kaotati 4:21 ja mäng oli sellega tehtud. Avapoolajal oli vigastada saanud ka NIžni Novgorodi põhimängujuht Ivan Strebkov, kes enam platsile ei tulnudki.

Vene viibis platsil 26 minutit ja kogus selle ajaga kuus punkti, tabades kaks kaugviset. Lisaks jäi tema arvele üks lauapall, kaks korvisöötu, üks kulp ja üks pallikaotus ning kaks isiklikku viga. DeAndre Kane tõi Nižni Novgorodile 16 punkti, Tomislav Zubcic lisas 15 ja Gubanov 13 punkti. Zeniti parim oli 17 punktiga Jevgeni Valijev, Janis Timma viskas 16 ning Sergei Karasjov 15 punkti. Stefan Markovici arvele kanti 10 punkti ja koguni 13 korvisöötu.

Kaotus tähendas, et Nižni Novgorod minetas lootuse alagrupist edasi jõuda ning jääb viimasele kohale. Neil on nüüd kirjas üks võit ja neli kaotust, viimases mängus võõrustatakse Jeruusalemma Hapoeli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles