NBA Tähtede mängu osavusvõistluse koosseisu vürtsitavad Porzingis, Cousins ja Embiid

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristaps Porzingis (valges)
Kristaps Porzingis (valges) Foto: Julie Jacobson/AP

NBA Tähtede mängu nädalavahetus koosneb erinevatest mõõduvõtmistest, mis päädivad sõumänguga idakonverentsi ja läänekonverentsi kõige populaarsemate mängijate vahel. Sel aastal on eriti vürtsikaks tehtud Skill Challange ehk osavusvõistlus, kus tõeliste pallivõlurite kõrval võitlevad auhinna eest ka pikakasvulised mängijad. Teiste seas asub võistlustulle New York Knicksi lätlasest täht Kristaps Porzingis.

Skill Challange’i edukas läbimine oleneb suuresti mängijate kiirusest, pallikäsitlusoskusest ning visketabavusest. Eelmisel hooajal tõestas Minnesota Timberwolves’i keskmängija Karl-Anthony Towns, et tegu pole ainult väledate tagamängijate pärusmaaga, võites finaalis Boston Celticsi mängujuhti Isaiah Thomasit.

Skill Challange’i osavusvõistluse koosseis: Anthony Davis, DeMarcus Cousins, Gordon Hayward, Isaiah Thomas, John Wall, Devin Booker, Kristaps Porzingis, Joel Embiid

NBA pealtpanekuvõistlusel ei pea Aaron Gordon sel aastal Zach LaVine’ile kaotuse pärast nukrutsema, sest viimase kahe aasta võitja LaVine tänavu ei võistle. Mullu ülimalt tasavägisel ning vaatemängulisel pealtpanekuvõistlusel teise koha saanud Gordon ongi tänavu favoriit.

Pealtpanekuvõistluse koosseis: DeAndre Jordan, Glenn Robinson III, Aaron Gordon, Derrick Jones, Jr.

Kõige täpsema kaugviskaja tiitlit asub tänavu kaitsma Golden State Warriorsi snaiper Klay Thompson, kes alistas eelmisel aastal finaalis meeskonnakaaslase Stephen Curry. Kuigi Curry on tabavusprotsendi järgi sel hooajal kõige täpsem kaugviskaja, ei osale ta selle aasta võistlusel. Küll on aga nimekirjas tänavuse hooaja statistika järgi paremuselt teine mees, Eric Gordon, kes on kolmese tagant näidanud 38,6-protsendilist tabavusprotsenti.

Kolmepunktiviske võistlus: Klay Thompson, Kyrie Irving, Kyle Lowry, Kemba Walker, Eric Gordon, Wesley Matthews, C.J. McCollum, Nick Young

NBA Tähtede mängu nädalavahetus toimub 17. - 19. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles