Video: Hazard häbistas Arsenali kaitseliini ning aitas Chelseal liidrikohta kindlustada

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eden Hazard (paremal)
Eden Hazard (paremal) Foto: ADRIAN DENNIS/AFP

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas alistas Londoni Chelsea linnarivaali Arsenali 3:1 ning kindlustas tabelis liidrikohta, olles 24 mänguga kogunud 59 silma.

Chelsea läks kohtumist Arsenali vastu juhtima juba mängu 13. minutil, kui värava lõi Marcos Alonso. Kuigi Alonso värav oli vastuoluline, sest hispaanlasest äärekaitsja lõi ühes väravaga nokauti ka Arsenali hispaanlasest kolleegi Héctor Belleríni, jättis kohtunik värava jõusse.

Alonso värav:

Teisel poolajal kasvatas Chelsea edu kaheväravaliseks Eden Hazard, kes suurepärase soolovärava järel jättis Arsenali kaitsjad häbisse. 3:0 viis kodumeeskonna juhtima vahetusest sekkunud Cesc Fabregas. Arsenali auvärava sai kirja matši lõpuhetkel täpne olnud Olivier Giroud.

Hazardi värav:

Enne teisi tänaseid kohtumisi on Chelsea edu lähima jälitaja Tottenhami ees 12 punkti, kuid Tottenhamil seisab õhtul ees mäng Middlesbroughga. Praegu kolmandal kohal olev Arsenal jääb Chelseast samuti 12 silmaga maha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles