Eesti tennisistid said paarismängus maailma esikümnesse kuuluvalt Klaasenilt kiita

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raven Klaasen
Raven Klaasen Foto: Steve Paston/PA Wire/Press Association Images

Eesti meeskond kaotas täna Davise karikasarjas Lõuna-Aafrika Vabariigi vastu ka kolmanda mängu, kui Kenneth Raisma ja Mattias Siimar jäid paarismängus alla Ruan Roelofsele ja Raven Klaasenile. Mängujärgselt teenisid eestlased aga maailma edetabelis paarismängus esikümnesse kuuluvalt Klaasenilt kiidusõnu.

«Pidime sügavalt kaevama, et välja tulla. Eesti poisid mängisid hästi. On näha, et nad mõistavad paarismängu,» ütles Klaasen pärast mängu. Ka Lõuna Aafrika Vabariigi kapten Marcos Ondruskal oli Eesti tennisistide vastupanust positiivselt üllatunud: «Täna oli väga raske päev. Meie vastas oli kaks noormeest, kellest me tegelikult midagi ei teadnud. Nad servisid ja liikusid hästi. Meil õnnestus pärast kaotatud avasetti tagasi tulla ja mäng enda kasuks keerata.»

Eesti poolelt vaadatuna 7:6(4), 3:6, 4:6, 5:7 lõppenud mängu järel oli koondise kapten Ekke Tiidemann siiski mängijatega rahul, hoolimata sellest, et kaotusega minetati lootus järgmisesse ringi pääseda. «Ma olen päris kindel, et see oli üks viimase aja paremaid paarismänge, mida ma eestlaste esituses näinud olen. Poisid mängisid nimekate vastaste vastu ju terve kohtumise kui võrdne võrdsega. Vaatamata sellele, et kohtumine kaotati, ei olnud meie noortel mitte kordagi äravajumist. Kõik, kes mängu vaatasid ju nägid, et pinge säilis kuni neljanda seti lõpuni,» lausus Tiidemann pressiteate vahendusel.

Homme kell 10 läheb üksikmängus väljakule Mattias Siimar ja turniirile paneb punkti Vladimir Ivanov. Matši seisu need mängud enam ei mõjuta. Kolm võitu saanud Lõuna-Aafrika Vabariik mängib aprilli alguses üleminekumänge pääsemaks I liigasse. Eesti peab lahinguid liigasse püsima jäämise nimel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles