Eestlased Simple Sessionil tänastesse finaalidesse ei pääsenud

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simple Session 2017 BMXi kvalifikatsioonid.
Simple Session 2017 BMXi kvalifikatsioonid. Foto: Sander Ilvest

Eile toimusid Tallinnas Saku suurhallis Simple Session 17 kvalifikatsioonid, mis selgitasid välja need 12 rulatajat ja 20 BMX-ratturit, kes täna kell 13 algavates rula- ja kell 18 algavates BMX-finaalides võistlema hakkavad. 

Rulasõidus pääsesid tänastesse finaalidesse favoriitidena paremusjärjestuses Aurelien Giraud (FRA), Chase Webb (USA) ja Vincent Milou (FRA). BMX tänavasõidus jõudsid finaalidesse Garrett Reynolds (USA), Reed Stark (USA) ja Devon Smillie (USA) ning BMX pargisõidus Kevin Peraza (MEX), Jack Clark (GBR) ning Daniel Dhers (VEN). 

Eestlastest sel korral keegi finaali ei pääsenud. Rulasõidus võistles kvalifikatsioonides 14 eestlast, kellest parima tulemuse ehk üldarvestuses 26. koha saavutas Kristo Õismets. BMX tänavasõidus tuli parimaks 33. koha saavutanud Enrico Orobko. BMX pargisõidus tegi parima Eesti võistlejate soorituse 18. kohale tulnud Roomet Säälik.

Rulasõidu Eesti võistlejate kohad:

26. Kristo Õismets
29. Aleksandr Tubin
37. Meelis Erm
39. Rain Lindemann
43. Andris Kaldvee
44. Kristjan Eier
49. Kristjan Prik
50. Toomas Seppänen
52. Jarmo Kangro
54. Romario Siimer
55. Marko Padernik
56. Artur Raag
57. Dimitri Igolkin 
60. Nils-Erik Vesberg

BMX street Eesti võistlejate kohad:

37. Silver Soonik 
44. Rene Perzinski
50. Taavi Tarmas

BMX park Eesti võistlejate kohad:

29. Talis Viirpalu
31. Sander Saard
36. Kristen Põder
37. Arto Arukuusk

BMX street ehk tänavasõidu kvalifikatsioonides osales 54 BMX-ratturit, BMX pargisõidus 42, rulasõidus võttis kvalifikatsioonidest osa 63 võistlejat – kokku 159 võistlejat 32st riigist.

Lisaks rulatajatele ja BMX-ratturitele saab pühapäeva hommikul Saku suurhallis näha ka Eestis viimastel aastatel tõusujoones populaarsust kogunud tõukerattasõidu tipptegijate demosõite.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles