Nurger ja Kotsar said USAs tunda võidurõõmu

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maik-Kalev Kotsar (vasakul) võitlemas läinud ööl palli pärast.
Maik-Kalev Kotsar (vasakul) võitlemas läinud ööl palli pärast. Foto: USA TODAY Network/USA TODAY Network/Sipa USA

USA üliõpilasliigas NCAA said mõlemad Eesti korvpallurid Rauno Nurger ja Maik-Kalev Kotsar tunda läinud ööl võidurõõmu.

Nurger ja tema koduülikool Wichita State said koduväljakul kindlalt 86:45 jagu Illinois State'ist. Eestlane sekkus mängu vahetusest ning sai 14 mänguminuti jooksul statistikasse kirja 2 punkti ja kolm isiklikku viga. Võitjate parimana tõi 28 minutit väljakul veetnud Conner Frankamp 18 punkti. Wichita State on sel hooajal võitnud 21 ja kaotanud 4 kohtumist, oma konverentsis on tunnistatud 12st vastasest vaid ühe paremust.

Kotsar ja South Carolina pidasid aga maha hoopis tasavägisema lahingu, saades koduplatsil kirja 77:75 võidu. Eesti vägilane alustas mängu algviisikus ning kogus 16 minutiga enda arvele 7 punkti, 7 lauapalli ning 5 isiklikku viga. South Carolina resultatiivseimaks tõusis 18 punktiga Sindarius Thornwell. Käimasoleval hooajal on eestlase õppeasutusel kirjas 19 võitu ja 4 kaotust, oma konverentsis on kaotatud 10 mängust vaid üks kohtumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles