Norbert Hurt: Frank Liivaku jaoks on Flora uks avatud

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norbert Hurt.
Norbert Hurt. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinna FC Flora spordidirektor ja abitreener Norbert Hurt ütles Soccernet.ee-le, et praegu Bosnia ja Hertsegoviina klubis FK Sarajevo testimisel viibiv Frank Liivak võib vajadusel nendega liituda. 

«Oleme öelnud, et tema jaoks on uks avatud. Nii et kui ta sealt (Sarajevost – toim) ikkagi lepingu saab, siis edu talle Bosnias, aga me praeguse seisuga ei ole rohkem mõelnud tema asemele kedagi otsida. Pigem on see, et tal on võimalus tulla, kui ta ei leia klubi ja meil anda sellisele mängijale võimalus mängida, ma usun, heal tasemel,» rääkis Hurt.

Võimatu pole ka pikal vigastuspausil viibiva Eesti koondise kaitsja Enar Jäägeri liitumine. «Me oleme põgusalt rääkinud sellest, et see annab jälle meile võimalusi juurde, aga täpsemalt võib-olla ei räägiks enne, kui see on ka päevakorras. Sest me enda peas ei hakka üle mõtlema liiga palju selle üle, mis saab siis kui, mida me ei tea, et üldse juhtuma hakkab,» kommenteeris Hurt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles