Super Bowli sangari mängusärk varastati: «Usun, et see on varsti eBay’s»

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Brady pärast võidukat Super Bowli finaalmängu.
Tom Brady pärast võidukat Super Bowli finaalmängu. Foto: ADREES LATIF/REUTERS

Ameerika jalgpalliliigas NFL läinud ööl ajaloolise viienda Super Bowli võitnud New England Patriotsi mängujuhti Tom Bradyt tabas riietusruumis halb üllatus, sest keegi oli finaalmängu kangelase mängusärgi pihta pannud.

Ajakirjanikud nägid Bradyt pärast autasustamist oma kotis sobramas, et leida mängusärk. «See oli siinsamas. Ma tean täpselt, kuhu selle panin,» rääkis Brady enne meeskonna personali appikutsumist. Paraku jäigi särk leidmata.

Kui Patriotsi meeskond hakkas staadionilt bussiga lahkuma, ütles Brady ajakirjanikele: «Usun, et varsti on see eBay’s müügis.»

Super Bowli võitnud Patriots jäi finaalivastase Atlanta Falconsi vastu 3:28 kaotusseisu, kuid suutis suurest madalseisust välja tulla ning võita lisaajal 34:28. Seejuures kandis Brady väga olulist rolli, mistõttu valiti 39-aastane ameeriklane ka finaali MVP-ks (kõige väärtuslikumaks mängijaks).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles