ManU Meistrite liigasse pääsemise väärtus on 100 miljonit eurot

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho.
Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigameeskond Manchester United võib jääda ilma ligi sajast miljonist eurost, kui nad Meistrite liigasse ei pääse.

Nimelt kirjutab Daily Mail, et kui ManU teist aastat järjest Premier League’is hooaega nelja hulgas ei lõpeta, hakkab nende suursponsor Adidas toetama Inglismaa tippklubi senisest 30 protsendi võrra väiksema summaga. Kuna ManU on Adidasega kümneks aastaks sõlminud ligi 870 miljoni euro suuruse lepingu, oleks kaotus umbes 26 miljonit eurot.

Lisaks sellele ähvardab praegu Inglismaa kõrgliigas kuuendat kohta hoidvat Manchester Unitedit ilmajäämine ligi 60 miljonist eurost, mis koguneks neile Meistrite liigasse pääsemise korral TV-tulude ja auhinnarahade arvelt.

Sel hooajal mängivad Punased Kuradid Euroopa liigas, kus neil tuleb 16. ja 23. veebruaril minna vastamisi 32 parema meeskonna seas Prantsusmaa klubiga Saint Etienne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles