Video: ühe käega kaheksanda klassi õpilane pani mängus pealt

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trashaun Willis
Trashaun Willis Foto: Ekraanitõmmis videost

USAs Iowa keskkooli kaheksandas klassis õppiv Trashaun Willis näitas, et ka ühe käega on võimalik efektset korvpalli mängida.

190 sentimeetrit pika ning 81 kilogrammi kaaluva Willise sõnul polnud möödunud nädala neljapäeval sooritatud pealtpanek sugugi tema esimene. Ta proovis pealtpanekut ka sama mängu algfaasis, kuid ebaõnnestus. «Pidin uuesti proovima. Sain sellega hakkama ning see on veel videolindil. Nüüd saavad kõik seda näha,» rõõmustas ta.

Willise meeskonnakaaslased olid posis üle väga õnnelikud ning tähistasid pealtpanekut koos temaga. Samal ajal kamandas aga meeskonna treener mängijaid valjuhäälselt tagasi kaitsesse. «Vastased viskasid järgmisel rünnakul mööda ning saime aja maha võtta. Siis läks õigeks tähistamiseks,» teatas Willis, kes viskas 41:31 võidumängus 14 silma.

Esimest korda pani ta aga mängus pealt paar nädalat tagasi. «Esimene pealtpanek oli väga mõnus. Läksin elevile ning publik tegi marulist häält,» kirjeldas ta. Willis mängib oma kooli eest ka ameerika jalgpalli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles