Super Bowli võitjameeskonna tähtmängijad jätavad Trumpi pika ninaga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martellus Bennett
Martellus Bennett Foto: PictureGroup/PictureGroup/Sipa USA

Äsja Super Bowli võitnud New England Patriotsi kaks mängijat on juba praegu veendunud, et ei lähe president Donald Trumpi vastuvõtule.

Traditsiooniliselt tervitab president Valges Majas Põhja-Ameerika profiliigade sportmängude meistreid. Kui New England Patriotsi peatreener ja suurim staar Tom Brady saavad presidendiga väidetavalt hästi läbi, siis Martellus Bennett ja Devin McCourty hoiavad Trumpist parema meelega eemale.

«Mina sinna ei lähe. Kõik teavad, kuidas ma presidenti suhtun. Jälgige kas või minu Twitterit,» lausus Bennett mängujärgsel intervjuul. Ka tema meeskonnakaaslane Devin McCourty on kinnitanud, et jätab Valge Maja külastuse vahele. «Ma ei tunneks end seal teretulnult. Tõesti ei kujutaks end seal ette,» ütles ta.

Kuigi Trump ennustas enne matši, et Patriots võidab Atlanta Falconsit kaheksa punktiga, jäi tal väidetavalt Patriotsi imeline tagasitulek nägemata, kuna lahkus enne viimast perioodi oma Super Bowli peolt. Kuulujuttude kohaselt kuulis ta raadiost siiski otsereportaaži. «Imeline tagasitulek ja võit. Tom Brady, Bob Kraft and Treener B – te olete võitjad. Vau,» kirjutas ta hiljem Twitterisse.

 Devin McCourty. Foto:   
 Devin McCourty. Foto:   Foto: Bob Levey/AFP
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles