Henri Treiali koduklubi alistas võimsa lahingu järel Tšehhi meistriliiga liidri

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Treial.
Henri Treial. Foto: Liis Treimann

Henri Treiali tööandja ČEZ Karlovarsko sai tähtsa võidu, kui alistas Tšehhi meistriliigas sarja liidri Kladno 3:2 (20:25, 25:22, 25:16, 21:25, 15:13). 

«See mäng oli suurepärane reklaam võrkpallile. Mõlemad võistkonnad andsid endast kõik, et kohtumist võita. Koduväljakul oleme millegipärast kaua aega olnud serviga hädas, mistõttu me pallinguga väga vastaseid suruda ei üritanud,» vahendab Volley Karlovy Vary meeskonna peatreener Jiří Nováki sõnu.

«Suutsime kohtumise enda kasuks kallutada suure võitlustahtega ja oleme selle üle väga õnnelikud,» lisas ta. Treial tegi kaasa terve kohtumise ja tõi kuus punkti. Rünnakul lõi ta üheksast tõstest punktiks viis ja lisaks temalt üks ässpalling. 

Liiga üldtabelis on Kladno endiselt liider, olles 17 vooruga kogunud 43 punkti. ČEZ Karlovarsko jääb neist maha kolme punktiga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles