Kui suure summa teenis eriväelane, kes nokauteeris põlvelöögiga Baruto? (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baruto löödi Mirko Filipovici poolt kiirelt pikali.
Baruto löödi Mirko Filipovici poolt kiirelt pikali. Foto: Kuvatõmmis

Väljaanne Clarin on teinud ülevaate vabavõitlusest ning leidnud, et kogenud ja nimekad mehed tõmbavad jätkuvalt publikut ja see lubab neile maksta ka korralikku auhinnaraha. Nii kirjutatakse, et 42-aastane horvaat Mirko «Cro Cop» Filipovic ning 40-aastane venelane Fjodr Jemeljanenko võivad soovi korral taskusse pista suuri summasid. Seejuures tehti tagasivaade ka eelmise aasta lõpus Jaapanis toimunud Rizini turniirile, kus Filipovic alistas poolfinaalis Baruto.

Horvaatia politsei eriüksusesse kuuluv Filipovic teatas võiduka Rizini turniiri järel, et tema sportlaskarjäär on sellega läbi, kuid legendaarsed mehed on suure raha nimel ennegi võitlusringi naasnud.

Filipovic alistas Rizini turniiril veerandfinaalis ameeriklase Muhammed «King Mo» Lawali, poolfinaalis Baruto ning finaalis iraanlase Amir Aliakbari.

Väljaanne toob välja, et lisaks kopsakale stardirahale ning sponsorite preemiatele teenis Filipovic Rizini turniiri võitmise eest 300 000 USA dollarit (280 000 eurot) auhinnaraha.

Siiani lubab Filipovic, et seekord on tema otsus loobuda lõplik ja suur raha teda ringi tagasi ei meelita. «See oli minu viimane turniir. Tean, et olen ka varasemalt tippspordist loobunud, kuid seekord on otsus lõplik,» sõnas Filipovic kodumaisele meediale.

Mirko Filipovic (keskel) ja Baruto autasustamisel.
Mirko Filipovic (keskel) ja Baruto autasustamisel. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles