Baruto konkurent abiellus endast pikema, kuid 100 kilo kergema naisega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baruto (paremal)
Baruto (paremal) Foto: SCANPIX

Sumomaailma räsiva kokkuleppematšide skandaali keerises abiellus esimese eliitdivisjoni (Makuuchi) lühim sekitori Toyonoshima (170 cm/143 kg). Kahekümneseitsmese Daiki Kajiwara seaduslikuks abikaasaks sai kaks aastat vanem lauljanna Sunaho Takeuchi.

Noorpaari registreerimine toimus 5. veebruaril Tokyos, kirjutab meiebaruto.ee. Daiki ja temast 2 cm pikem, kuid 100 kg kergem Sunaho tutvusid ülemöödunud aasta mais ühe oma ühise sõbra sünnipäeval.

Regulaarselt hakkasid nad kohtuma alles pool aastat hiljem, kui Toyonoshima oli täitnud kaunitari poolt seatud tingimuse ja saavutanud suurturniiril üle kümne võidu ning teeninud eriauhinna parima tehnika eest (gino-sho).

Möödunud aasta novembris Fukuokas toimunud Kyushu-basho'l, kui Toyonoshima alistas Baruto ja võitles lisamatšis (kettei-sen) yokozuna Hakuhoga turniirivõidu (yusho) eest, elas Sunaho oma peigmehe vägitegudele vahetult kaasa. Pulmapeo on noorpaar planeerinud korraldada selle aasta juunis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles