Video: Leicester pääses lisaaja iluväravate saatel karikavõistluste järgmisesse ringi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rui Vieira/AP

Premier League'i valitsev meister Leicester City alistas Inglismaa jalgpalli karikavõistluste neljanda ringi korduskohtumises Derby County 1:1 lõppenud normaalaja järel 3:1.

Koduväljakul tänavuse aastanumbri esimese võidu teeninud Leicester läks kohtumist mängu 47. minutil Andy Kingi tabamusest juhtima, kuid Abdoul Razzagui Camara viigistas seisu 61. minutil. Normaalajal enam väravaid ei löödud ning matš läks lisaajale. Iluväravate saatel kindlustasid Leicesterile võidu kauglöögist täpne olnud Onyinye Ndidi ja soolovärava löönud Demarai Gray.

Demarai Gray 3:1 värav 

«Derby mängis head jalgpalli, aga meie võitsime. Meil oli seda võitu vaja. Meie soov oli kõikides võistlussarjades hästi mängida, kuid Premier League’is pole meil kuigi hästi läinud. Peame seal püsimajäämise nimel võitlema, kuid hea on see, et saime karikavõistlustel edasi. See lõi meeskonnas õhu puhtaks,» rääkis Leicesteri peatreener Claudio Ranieri. Leicester mängib karikavõistluste järgmises ringis Millwalliga 18. veebruaril, Inglismaa kõrgliigas kohtutakse aga 12. veebruaril Swansea Cityga.

Onyinye Ndidi 2:1 värav

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles