Almunia kritiseeris meeskonnakaaslasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manuel Almunia (esiplaanil).
Manuel Almunia (esiplaanil). Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpallimeeskonna väravavaht Manuel Almunia süüdistas pärast Meistrite liigas saadud 1:3 kaotust FC Barcelonalt meeskonnakaaslasi kire puudumises.

Almunia, kes vahetas 19. minutil välja vigastatada saanud Wojciech Szczesny, arvab, et tema kaaslased ei näidanud üles piisavalt tahtmist ja indu, et Pep Guardiola hoolealuseid haavata, kirjutab soccernet.ee.

«Isegi 1:3 kaotusseisus vajasime ainult ühte väravat ja ma ei mõista, miks mõned mängijad väljakul jalutasid,» kritiseeris Almunia. «Veidi suurema jõupingutusega oleksime võinud Barcale mängu lõpus väga ohtlikuks saada.»

«Näis, et kõik on kadunud, aga värava võib lüüa ju igal momendil. Seega ainuke seletus on, et me olime väsinud ja mängijad ei suutnud endast rohkem välja pigistada. Kümnekesi mängimine tegi selle eriti raskeks,» lisas Almunia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles