16-aastane Maria Lota Kaul: eile oli palju suurem närv sees

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esimest korda Eesti tennisenaiskonda kuulunud 16-aastane Maria Lota Kaul kaotas Fed Cupi Euro-Aafrika tsooni üksikmängus küll Austria tennisistile Barbara Haasile 3:6, 6:2, 0:6, kuid tundis sellegipoolest, et mängis hästi.

«Väga hea mäng oli minu poolt. Mängisin väga hästi, kuid natuke oli mul otsustavas setis 3:0 eduseisus ebaõnne,» rääkis Kaul. «Isegi, kui mul pole mingit kohustust võita, siis võita tahan ikka. Mingit aukartust mul polnud,» kommenteeris eestlanna, kel tuli vastamisi minna Austria naiskonna esireketi, Haasiga, kes hoiab maailma edetabelis koguni 161. kohta. Seejuures pole Kaul WTA-tabelisse veel kvalifitseerunud.

Eile esimest korda Fed Cupil väljakule saanud Kaul tundis end võrreldes eilsega täna palju kindlamalt. «Võrreldes eilsega õnnestus serv palju paremini, tegin eile vähem topeltvigu. Eile oli palju suurem närv sees, kuid kui kodupublik ergutab, siis see tõsiselt aitab kaasa,» lisas ta.

Vaata videost, mida kahekordne Eesti meister Kaul veel rääkis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles