Maileen Nuudi: Eesti publik oli väga toetav

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kodusel Fed Cupi Euro-Aafrika tsooni esimese tugevusgrupi turniiril täna esimeses üksikmängus Austria tennisistile Tamira Paszekile 2:6, 3:6 alla jäänud Maileen Nuudi tunnistas, et mängides oli värin sees, kuid ta andis sellegipoolest endast parima.

«Alguses oli väike värin sees, kuna mängisin esimest korda üksikmängu sellisel tasemel, aga ma andsin endast parima ja sellega tuleb rahul olla,» kommenteeris Nuudi pärast mängu. Kogu mängu tugeva servi poolest silma paistnud 16-aastane eestlanna peab servimist ka ise oma üheks trumbiks, mis aitab tal edukamalt mängida.

Kuna Nuudi mängis eelnevatel päevadel vaid paarismängudes, siis tänaseks üksikmänguks oli tal raskem valmistuda. «Anett (Kontaveit – toim) toetas mind paarismängus ja aitas pingevabamalt mängida,» rääkis ta. Üksikmängu iseärasusena tõi Nuudi enda puhul välja, et ülemõtlemisest tuleb hoiduda, muidu ilma paariliseta mäng ei suju.

Turniiri kokkuvõttes jäi Nuudi oma esitusega rahule ning tundis kõigi nelja päeva jooksul rõõmu Eesti publiku ees mängimisest. «Väga tore oli mängida Eesti publiku ees, kes oli väga toetav. Tuleb rahul olla, mis muud,» vaatas Nuudi kogu turniirile tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles