18 punkti kogunud Täht vedas Cuprumi kindla võiduni

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Täht rünnakul.
Robert Täht rünnakul. Foto: plusliga.pl

Poola võrkpalli Plusligas saavutas kindla võidu Robert Tähe ja Keith Puparti koduklubi Lubini Cuprum, kes tabelis tagapool asuvale Szczecini meeskonnale üheski geimis üle 19 punkti ei loovutanud. Täht tõusis 18 punktiga üleplatsimängijaks, Pupart väljakul ei käinud. 

Oktoobris Szczecini Espadoni koduväljakul 3:0 (14, 23, 14) tulemusega võitnud Cuprum ei pidanud ka teistkordsel kohtumisel palju vaeva nägema, saavutades võõrsil 3:0 (19, 16, 15) võidu, vahendab volley.ee.

Lubini meeskonna edusse 18 punktiga suurima panuse andnud Robert Täht realiseeris 22st rünnakust 13, näidates 59-protsendilist efektiivsust. Eestlane tõi ka kolm bloki- ja kaks pallingupunkti. Lisaks Tähe üldisele punktisummale oli mängu parim ka nurgaründaja kasutegur +13. Keith Pupart, keda asendas mängu parimaks tunnistatud kreeklane Rafail Koumentakis, täna väljakul ei käinud. 

22st mängust 14 võitnud ja 42 punkti kogunud Cuprum hoiab turniiritabelis kuuendat kohta, jäädes ühe enampeetud mängu juures neljandast-viiendast kohast maha nelja silmaga. Tänane vastane Espadon on 13 punktiga eelviimane, 15. Cuprumil jääb põhiturniiri lõpuni kaheksa vooru. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles