Eesti edukaim taipoksija ihub valgevenelase vastu kättemaksu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Renno
Kevin Renno Foto: Fightnight.ee

Eesti vaieldamatult edukaim taipoksija Kevin Rennol püüab homme toimuval Fight Night'il kättemaksu Valgevene sportlase Zamin Guseinovi vastu. Kaks aastat tagasi peetud matšis lahkus juba esimeses raundis võitjana Guseinov.

«Seda matši ma ootan juba põnevusega, sest eelmisel korral lõin oma käe vastu vastase pead nii kõvasti puruks, et seda tuli opereerida. Taastumine võttis aega rohkem, kui pool aastat ja tekitas suure lünga mu treeningutesse,» kommenteeris mitmekordne taipoksi Euroopa ja maailmameister Kevin Renno.

Tallinna Taipoksiklubi esindav 25-aastane Renno on käesoleval aastal peetud matšidest kõik võitnud. Soojendusmatšides enne valgevenelast, võitis Kevin nii Estopeni võistluse, kui ka matši tailase Fah Leu Klai vastu.

«Minu eesmärgiks on maha pidada üks kõva lahing Valgevene tugevaima keskkaalu fighteri vastu. Kehaline ettevalmistus on mul hea ning kuna tean oma vastase tugevaid ja nõrku külgi olen end selle järgi ka valmis seadnud,» sõnas Renno, kelle arvates Guseinov on hetkel oma karjääri tipus.

Tugevat ja kavalat valgevenelast, kelle auhinnakapis on IFMA maailmameistritiitel aastast 2008., läheb Renno ületama jõu ja hea kätetööga. Peale Fight Night'i ootab teda ees juba mitu tiitlivõistlust välismaal ja treeninglaager Tais.

Spetsialisti hinnang (Andrus Alas, Eesti esimese taipoksiklubi Royal Gym üks asutaja liikmetest): «Sellest matšist tuleb täielik taipoksi klassika ehk üks kõrgetasemelisemaid vaatemänge mida kodumaal nähtud. Usun, et matšis suudab Kevin oma paremuse maksma panna ning suudab oma vastase üle töödata. Kevini tugevad löögid ja hea füüsiline vorm peaks suruma Zamili kaitsesse ning kontrarünnakutest üritab valgevenelane kindlasti oma võimalust otsida. Kevini surve peaks lõppema tema punktilise võiduga. Matšile lisab kindlasti ka pinget asjaolu, et kaks aastat tagasi tunnistasid mehed, et kummalgi pole veel nii rasket vastast olnud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles