Maailma parimate hulka kuuluv Messi sai ootamatu kaotuse järel hävitava hinnangu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi (paremal) ja Luis Suarez olid PSG vastu kahvatud.
Lionel Messi (paremal) ja Luis Suarez olid PSG vastu kahvatud. Foto: PHILIPPE LOPEZ/Scanpix

Barcelona jalgpallimeeskonna staar Lionel Messi tehti spordimeedias eilse Meistrite liiga kaotuse järel pihuks ja põrmuks.

Messi ja tema tiimikaaslased olid Meistrite liiga kaheksandikfinaali avamängus Pariisi Saint-Germaini vastu soosikud, kuid kaotasid eilse kohtumise koguni 0:4. Neljal korral maailma parimaks mängijaks valitud Messi oli üks neist, kes kaotuse järel rohkelt kriitikat teenis.

Nii andis Inglismaa väljaanne Metro argentiinlasele viiest võimalikust tähest vaid ühe, Prantsusmaa väljaanne L'Equipe hindas Messi sooritust kümnepallisüsteemis kahe punktiga.

Oma arvamust avaldasid ka kuulsad Inglismaa legendid Rio Ferdinand ja Steven Gerrard. «Tema reageerimine oli kehv, tal oli terve õhtu lohakas. Ta tundus nukker ja näis, et tal pole ideid, ent eks temagi on vaid inimene,» rääkis Ferdinand väljaandele BT Sport.

«Ta ei näidanud välja mitte mingisugust pingutust. Mitte mingisugust reaktsiooni ei olnud tema poolt,» lisas Gerrard.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles