Wenger hävitavast kaotusest: põlesime mentaalselt läbi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müncheni Bayern - Londoni Arsenal
Müncheni Bayern - Londoni Arsenal Foto: MICHAELA REHLE/REUTERS

Londoni Arsenal kaotas eile Meistrite liiga kaheksandikfinaalis Müncheni Bayernile võõral väljakul 1:5. Arsenali 67-aastane peatreener Arsene Wenger tunnistas, et meeskond põles mentaalselt läbi.

«Raske on selgitada seda, mis siin juhtus. Vahetult enne poolajavilet oli meil kaks head võimalust. Tulime 0:1 kaotusseisust välja ja mängisime hästi. Teisel poolajal kaotasime Laurent Koscielny ning pärast seda me kukkusime kokku. Bayern oli meist muidugi ka parem meeskond,» vahendab BBC Wengeri sõnu.

Arsenalile said saatuslikuks 1:2 ja 1:3 väravad, mis sündisid vastavalt 53. ja 56. minutil. «Need tapsid meie mängijad ära, me ei suutnud enam mängus püsida,» selgitas Wenger. Prantslaselt küsiti, kas meeskond on võimeline Londonis kaotusseisu ümber pöörama. «Muidugi,» vastas ta.

Arsenal on Meistrite liiga kaheksandikfinaalide avamängus lasknud endale lüüa viimasest kuuest matšist neljas kolm või rohkem väravat. Viimati lubati endale poolajaga neli väravat lüüa 2014. aastal Chelsea vastu. Bayern on aga viimases kahes Meistrite liiga mängus löönud Arsenali vastu kaheksa väravat.

«Mängisime hästi, aga me ei ole veel finaalis. Kahjuks tuleb meil ka teine mäng mängida. Me ei taha seal vigu teha, seega mängime tulemusele. Selge see, et meil on eelis, kuid peame ikkagi Londoni mänguks valmistuma. Tahame seal mängida samamoodi – sama intensiivselt, sama vaimuga, sama keskendunult,» ütles Bayerni peatreener Carlo Ancelotti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles