Schumacherist valeinfot jaganud ajakiri kaevati kohtusse (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: DAMIEN MEYER/AFP

Seitsmekordse vormel-1 maailmameistri Michael Schumacheri suhtes valeväiteid esitanud Saksamaa ajakirja Bunte kaasus jõudis sel nädalal kohtusse.

Schumacheri perekond kaebas ajakirja kohtusse, kuna see esitas oma veergudel valeväiteid Schumacheri tervisest. Nimelt kirjutati möödunud aastal, et Schumacher suudab taas kõndida. Perekonna advokaat lükkas väited aga kiiresti ümber. «Kahjuks tuleb ajakirja esitatud väited ümber lükata. See ei ole tõsi, et Michael suudab taas kõndida,» ütles Sabine Kehm septembris.

Schumacherite perekond nõuab nüüd kohtu kaudu ajakirjalt  privaatsuse rikkumise eest välja 85 000 naela. Kohtunik Simone Käfer kuulutas aga Hamburgis toimuvad istungid kinniseks. «Avalikkusel ei ole siia asja. Me arutame siin patsiendi tervislikku seisundit,» põhjendas Käfer otsust. Saksamaa meedia teatel tehakse kohtuotsus sel kuul.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles