Galerii: Eesti Jahtklubide Liit tutvustas Tokyo olümpia ettevalmistusprogrammi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Jahtklubide Liit tutvustas pärast Rio olümpiat esimese spordialaliiduna oma eesmärke, ettevalmistusprogrammi ja olümpialootusi Tokyo 2020 kursil.

Eesti olümpiapurjespordikoondis avalikustas oma olümpiaettevalmistuste tegevuskava ja eesmärgi jõuda olümpial esimese kümne hulka. Selle eesmärgi toetuseks allkirjastasid Eesti Jahtklubide Liit ja AS Liviko kuldsponsori lepingu, millega Liviko toetab purjesportlaste ettevalmistusi Tokyo olümpiamängudeks 176 000 euroga.

«Eesti Jahtklubide Liidu suurimateks olümpialootusteks on praegu Finn klassis võistlev Deniss Karpak, Laser Standard klassis võistlev Karl-Martin Rammo ja RS:X klassis võistlev Ingrid Puusta. Samas on lootus ka mitme teise purjetaja olümpiale pääsemiseks suur,» andis Tokyo 2020 Eesti purjetamiskoondise juht Ott Kallas ülevaate võimalikest olümpiale pääsejatest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles