Tule alla sattunud Wenger: olen ka järgmisel aastal treener

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsenali peatreener Arsene Wenger lehvitamas fännidele. Praegu ei ole teada, kas ta saab Arsenali peatreenerina poolehoidjatele viibata ka tuleval hooajal.
Arsenali peatreener Arsene Wenger lehvitamas fännidele. Praegu ei ole teada, kas ta saab Arsenali peatreenerina poolehoidjatele viibata ka tuleval hooajal. Foto: Richard Sellers/EMPICS Sport/Scanpix

Londoni Arsenali jalgpalliklubi peatreeneriks on juba 21 aastat olnud Arsene Wenger. Samas on viimasel ajal fännid aina rahulolematumad ja viimaseks piisaks oli Arsenali 1:5 kaotus Meistrite liiga kaheksandikfinaali avakohtumises. Täna astus Wenger ajakirjanike ette ning tõdes, et ta on ka järgmisel aastal treener, kuid ei pruugi seda olla Arsenalis.

Wengeril on Arsenaliga kehtiv leping suveni. Seni ei ole ta soovinud kontrahti pikendada. Ringelnud on kuulujutud, et prantslane jääb Arsenali veel vähemalt üheks aastaks, kirjutab Eurosport.

«Jah, ma otsustan oma tuleviku märtsis või aprillis. Ma ei tea veel, millise otsuse ma teen,» teatas Wenger. «Räägin juhatusega. Oluline on klubi, mitte minu tulevik.»

Samas vihjas 67-aastane Wenger, et treenerikarjääri ta veel lõpetamas ei ole. «M töötan ka järgmisel aastal treenerina. Ma ei tea, kas ma teen seda Arsenalis või kusagil mujal,» täpsustas Wenger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles