Anti Saarepuu videointervjuus: Kilp oli esimesel tõusul liidripositsioonil

MAAA
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti selle hooaja parima sprinteri Marko Kilbi treener Anti Saarepuu tunnistas pärast koduse MK-etapi meeste vabatehnikasprindi kvalifikatsiooni, et 43. kohaga lõpetanud Kilp alustas kehvast lõpptulemusest hoolimata sõitu hästi ning oli esimesel tõusul parimatega samas tempos. Paraku kaotas ta kvalifikatsiooni võitnud hilisemale võitjale Johannes Hoesflot Klaebole (Norra) parima eestlasena 12,87 sekundit ning veerandfinaali ei pääsenud.

Videointervjuu ajal polnud Saarepuu jõudnud Kilbiga veel ise rääkida, kuid rajalt tulnud info põhjal olevat Eesti esisprinter väga hästi alustanud. «Ta on selle kiiruse leidnud. Esimese tõusu otsas oli ta koos Klaebo ja Pellegrinoga (Itaalia esisprinter Federico Pellegrino – toim) liidripositisoonil. See näitab, et Marko hakkab oma kiirust leidma, aga sõidu teisel poolel jäi ta natuke kangeks,» rääkis Saarepuu.

Vaata videost, mida rääkis Saarepuu veel Kilbi ja teiste eestlaste kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles