Aasta sulgpallurite auhinnad pälvisid Kati Tolmoff ja Raul Must

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff ja Raul Must aasta parimate sportlaste autasustamisel
Kati Tolmoff ja Raul Must aasta parimate sportlaste autasustamisel Foto: Kristel Vask

Eesti Sulgpalliliit andis nädalavahetusel Eesti meistrivõistluste raames toimunud aasta parimate peol üle eelmise aasta parimatele sulgpalluritele auhinnad. Aasta meessulgpalluri ja naissulgpalluri tiitli pälvisid Rio olümpiamängudel osalenud Raul Must ja Kati Tolmoff. 

Tolmoffi edukas esinemine olümpial sai ka aasta sündmuse auhinna. Parimaks treeneriks valiti Must treener Mart Siliksaar. Parim noorsulgpallur oli Kati-Kreet Marran, kes lõppenud Eesti meistrivõistlustel sai üksikmängus pronksi ja paarismängus hõbemedali.

Eelmise aasta parima naispaari tiitel läks Kristin Kuubale ja Helina Rüütelile ning meespaari auhind Kristjan Kaljurannale ja Raul Käsnerile. Mõlemad paarid olid eelmisel aastal Euroopa meistrivõistlustel üheksandad ja suutsid võita meistritiitli ka seekordsetel kodustel meistrivõistlustel. Aasta segapaariks valiti Raul Käsner ja Helina Rüütel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles