Guardiola: kui me Monacot ei võida, lüüakse meid maha

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City peatreener Pep Guardiola.
Manchester City peatreener Pep Guardiola. Foto: ANDREW YATES/REUTERS/Scanpix

Manchester City jalgpalliklubi peatreener Pep Guardiola tõdes enne teisipäevaõhtust Meistrite liiga kaheksandikfinaalkohtumist Monacoga, et tema hoolealuste edasipääsu peetakse kohustuslikuks.

Guardiola on Barcelona peatreenerina võitnud Meistrite liiga kahel korral ning nii Barcelonat kui ka Müncheni Bayernit juhendades jõudis ta seitsmel hooajal alati vähemalt poolfinaali. «Siin ei ole kerge olla. Tahan, et mängijad hetke naudiksid – see on kaunis,» sõnas Guardiola BBC-le.

Kui Barcelonal ja Bayernil on kahe peale kümme Meistrite liiga tiitlit, siis City jõudis mullu alles esmakordselt poolfinaali. Play-off’is mängitakse tänavu alles neljandat korda. «Arvatakse, et Manchester City peabki siin olema, aga paljud suured klubid jäid välja. Oleme õnnega koos. Meil on hea lähiajalugu, kuid pikemas plaanis ei ole City jõudnud veel pikalt tipus olla. Kogu Euroopa vaatab meid, analüüsib meid ja ihkab meid maha lüüa, kui me ei võida. Kui aga võidame, räägitakse sellest, kui head oleme,» arutles Guardiola.

Manchester City ja Monaco duelli esimene vaatus algab homme õhtul Eesti aja järgi kell 21.45, samal ajal on vastamisi ka Leverkuseni Bayer ja mullune finalist Madridi Atletico.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles