Saalijalgpalliliigas selgusid poolfinalistid

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fc Cosmos
Fc Cosmos Foto: Kert Küttis

Triobet saaliliigas peeti nädalavahetusel veerandfinaalmänge. Kui varasemalt olid koha nelja parema seas kindlustanud põhiturniiri kaks paremat, SK Augur Enemat ja Narva United FC, siis eile lunastasid poolfinaalpääsme FC Cosmos ja FC Rinopal.

Rinopal alistas korduskohtumises Nõmme BSC Olybeti 7:2. Nädala keskel toimunud avakohtumine oli lõppenud Rinopali 4:2 paremusega, kirjutas jalgpall.ee.

Teisest veerandfinaalist pääses edasi FC Cosmos, kes olid koondtulemusega 16:10 parem Sillamäe FC Molycorp Silmetist. Cosmos võitis eile Ida-Virumaal toimunud avamatši 11:4 ja kuigi pühapäeval jäädi Kehras toimunud kohtumises 5:6 vastastele alla, suudeti sellegipoolest nelja parema sekka pääseda.

Poolfinaalpaarides lähevad vastamisi Augur Enemat - Cosmos ning Narva United - Rinopal. Kohtumise toimumisajad selguvad uue nädala alguses. Poolfinaalseeriad peetakse kahe võiduni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles