Fotod: järjekordne F1 tiim esitles uue hooaja vinget vormelit

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Renault vormel-1 tiim Renault Sport Formula One Team esitles Londonis 2017. aasta võistlusautot R.S.17.

Esimest korda toodi avalikkuse silma ette ka Renault Spordi uuenenud brändidisain, mis visuaalselt senisest tugevamini ühendab kaks üksust – mootorispordi poole eest vastutava Renault Sport Racingu ja mudelivaliku arendamisega tegeleva Renault Sport Carsi.

Renault Sport Racingu poolt R.E.17 jõuallikaga varustatud R.S.17 ei ole R.S.16 koopia. Tiim ehitas uue sõiduki puhtalt lehelt, et vastata vormel-1 kõige uuematele regulatsioonidele. See on esimene vormel-1 sarjas võistlev vormel, mis on algusest lõpuni valmistatud Renault Sport Racingu poolt kahes tehases – Inglismaal Enstone’is ja Prantsusmaal Viry-Châtillonis.

Esitlusel olid kohal Renault Grupi asepresident Thierry Koskas, Renault Sport Racingu president Jérôme Stoll ja tegevdirektor Cyril Abiteboul, samuti Renault vormel-1 tiimi juhtkond, sõitjad ja Renault Sport Racingu erinõunik Alain Prost.

Võistlusautot R.S.17 esitlesid sõitjad Nico Hülkenberg ja Jolyon Palmer. Tiimi kolmas ehk varusõitja Sergei Sirotkin avalikustati täna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles