Haigestunud Saue loodab Holmenkollenis võistelda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eveli Saue
Eveli Saue Foto: Nordic Focus

Kolmapäevase naiste 15 km sõidu järel haigestunud Eesti laskesuusakoondise liider Eveli Saue otsustas naiste teatesõidust loobuda, et säilitada lootus osaleda sellel nädalavahetusel Norras Holmenkollenis hooaja viimasel MK-etapil.



«Enesetunne on ka parem olnud,» tõdes Saue. «Kohe pärast tavadistantsi hakkasin ­aevastama ja nohutama. Palavikku väga pole, on selline ääre peal seis, et hommikuti pole, aga õhtuti tuleb.»

Täna varahommikul Siberist Hantõ-Mansiiskist Oslosse lennanud Saue sõnul on ta juba paranemas. «Nohuga on ju see, et kui ei ravi, läheb nädalaga üle, ja kui ravid, saad seitsme päevaga terveks,» muigas Saue. «Aga ka kurk on valusaks läinud. Ilmselt organism leidis, et nüüd on õige aeg haigestuda, hooaja tähtsaimad võistlused on ju läbi.»

Holmenkolleni etapp algab neljapäeval, kui on kavas sprindid, laupäeval võisteldakse jälitussõidus ning hooaja viimase distantsina on pühapäeval kavas ühisstardiga sõidud. «Praegu on plaan ikka startida, sest see on hooaja viimane MK-etapp, hoida pole enam millekski,» mõtiskles Saue. «Iseasi on muidugi see, millises vormis ma seal olen.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles