Ajastu lõpp: Rooney aeg Manchester Unitedis hakkab läbi saama

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney
Wayne Rooney Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images/Scanpix

Alates 2004. aastast Manchester Unitedi ridades palliv Inglismaa jalgpallikoondise ründaja Wayne Rooney roll ManU ridades on pidevalt vähenenud ja aina enam räägitakse, et 31-aastane Rooney läheb uuest hooajast Hiina kõrgliigasse ränka raha teenima.

ManU kohtub kolmapäeva õhtul Euroopa liiga 1/16-finaali korduskohtumises Saint-Etienne'iga ning matšieelsel pressikonverentsil uuriti Rooney tuleviku kohta ka Unitedi peatreenerilt Jose Mourinholt.

Mourinho ei öelnud Rooney tuleviku kohta küll midagi kindlat, kuid samas ei soostunud ka kinnitama, et inglane pallib tuleval hooajal kindlasti nende ridades. Sellest piisas, et spekulatsioonid ründaja ümber taas käima lükata.

Rooney on viimasel ajal olnud trauma tõttu väljaku kõrval. Praeguseks on ta küll treeningutele naasnud, kuid Euroopa liiga mängule Saint-Etienne'iga teda siiski kaasa ei võetud.

Julgemates spekulatsioonides on Briti meedia kirjutanud, et Rooney on juba oma viimase mängu ManU eest pidanud. Selles on aga paljud ühel meelel, et Unitedist lahkumise korral peaks Rooney siirduma Hiina kõrgliigasse, kus temast saaks tõenäoliselt maailma suurima palgaga jalgpallur. Ennustuste kohaselt hakkaks ta seal nädalas teenima ligi 900 000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles