Marjaliisa ja Elise Umb krooniti Ukraina meistriteks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elise ja Marjaliisa Umb.
Elise ja Marjaliisa Umb. Foto: Hermann Hell

Marjaliisa ja Elise Umb võitsid Sevastopoli lahel Ukraina lahtistel purjetamise meistrivõistlustel naiste 470-klassis kuldmedali.

Hõbedase autasu vääriliselt seilasid kodustel vetel Anastasia Kolomiets ja Katerina Borodina ning pronksi pälvisid Aleksandra Aziornaja ja Alla Varenkova Valgevenest, vahendab Pärnu Postimees.

Marutuule nime kandva laevukese roolija Marjaliisa Umbi sõnade kohaselt puhusid Mustal merel regati ajal väga erinevad tuuled: kahel päeval jäid sõidud tormi tõttu ära ja üks võistluspäev läks tuulevaikuse nahka.

«Sevastopolis on praegu väga soodsad olud treeninguteks, ei vee- ega õhutemperatuur lange naljalt alla 20 kraadi,» ütles Marjaliisa Umb. «Peale meie seilab siin Eestist Laser-klassi esinumber Deniss Karpak, kes vahetas paadiklassi ja tuli Ukraina meistrivõistlustel Finnide konkurentsis hõbemedalile.»

Sel aastal nii Eesti meistri tiitli kui karikasarja võitnud õdede treeninglaager Ukrainas jätkub 24. oktoobrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles