Keevaline Suurbritannia poksiäss: kui mehed on närvis, teevad nad hulle asju

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti poksijad David Haye (vasakul) ja Tony Bellew ei suutnud mullu novembris toimunud pressikonverentsil end talitseda.
Briti poksijad David Haye (vasakul) ja Tony Bellew ei suutnud mullu novembris toimunud pressikonverentsil end talitseda. Foto: JUSTIN TALLIS/AFP

Endine WBA üliraskekaalu maailmameister, britt David Haye kohtub 4. märtsil poksiringis kaasmaalase Tony Bellewiga. Haye sõnul tuleb aga enne matši toimuval esitlusel nende vahele paigutada füüsiline barjäär.

Mehed kohtuvad omavahel Londonis ning neil on kohustus enne vastasseisu silmast silma avalikkuse ees kaalumisel teineteisega tõtt vaadata. Kuna mullu novembris toimunud pressikonverentsil läksid mehed omavahel karvupidi kokku ning turvamehed pidid poksijaid lahutama, tuleb nädala pärast toimuval esitlusel 36-aastase Haye sõnul nende vahele paigaldada mingi füüsiline tõke. «Vahet pole, kas klaas või midagi muud, kuid kaitse peab olema,» nõudis Haye.

«Kui pinged on suured ja mehed on närvis, siis teevad nad hulle asju. Ma pean olema kindel, et ta (Bellew) on minust ohutus kauguses. Loodetavasti võetakse mingid ettevaatusabinõud kasutusele,» lisas äkilise loomu poolest tuntud Haye.

Üliraskekaalus esimest korda ringi minev 34-aastane poolraskekaalu maailmameister Bellew on oma karjääri jooksul võitnud 31st matšist 28, Haye on pidanud ühe kohtumise vähem, kuid saavutanud samuti 28 võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles