Kuulus leedulane asub Venemaa tippklubi etteotsa

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimas Kurtinaitis
Rimas Kurtinaitis Foto: Margus Ansu

Leedu endine tippkorvpallur ja viimased kümmekond aastat treenerina tegutsenud Rimas Kurtinaitis võib lähipäevil saada Venemaa suurklubi Himki peatreeneriks, kirjutab Venemaa spordileht Sport-Ekspress.  

Seni Lätis Riia VEFi juhendanud Kurtinaitis oleks sellisel juhul juba teine leedulane, kes viimasel ajal Venemaa tippklubi etteotsa asunud. Alles paar nädalat tagasi teatas Moskva CSKA Jonas Kazlauskase palkamisest.

Himki alustas hooaega itaallasest Hispaania koondise peatreeneri Sergio Scariolo juhendamisel. Pärast hooaja kesist algust asendati ta Oleg Melešenkoga, kuid nüüd tuleb temalgi peatreeneri tool vabastada.

1988. aastal Nõukogude Liidu koondise liikmena olümpiavõitjaks kroonitud Kurtinaitise parimad saavutused treenerina jäävad kahe hooaja tagusesse aega, kui ta võitis Vilniuse Lietuvos Rytase peatreenerina Euroopa tugevuselt teise sarja ULEB Cupi.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles