Kalev/Cramo sai koduses liigas 28 punktiga jagu TTÜst

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Ljutõtš (paremal).
Vitali Ljutõtš (paremal). Foto: Liis Treimann

Eesti korvpalli meistriliiga tänases teises kohtumises alistas valitsev meister Kalev/Cramo koguni 28 punktiga 108:80 (26:20, 24:17, 34:18, 24:25) TTÜ Korvpalliklubi.

Eriti silmapaistev oli Kalevi esitus kolmandal veerandajal, mis võideti koguni 16 punktiga. Viimane veerandaeg oli mängust pinge kadunud ning see isegi kaotati ühe punktiga.

Kalevi parimana tõi Valgevene koondislane Vitali Ljutitš 21 punkti ja 7 lauapalli. 17 punkti lisasid nii Mark Tollefsen kui ka Rain Veideman, 13 silma ja 7 tulemuslikku söötu sai oma kontole kirja Sten-Timmu Sokk. Kaotajate resultatiivseimana kogus Joonas Järveläinen 16 punkti, Nikola Vujovic lisas 15 ning Sten Olmre ja Toomas Raadik mõlemad 13 silma.

Liigatabelis asub Kalev/Cramo 25 võidu ja 3 kaotusega teisel kohal. Liidrina püsib 24 võidu ja 2 kaotusega Tartu Üliooli korvpallimeeskond. TTÜ jätkab 11 võidu ja 9 kaotusega neljandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles