Eesti ujumiskoondis läbis mahuka testimise

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koondislaste testimine.
Koondislaste testimine. Foto: Eesti Ujumisliidu koduleht

24. veebruaril toimus Nõmme ujulas A-koondislaste testimine, mis sisaldas nii videoanalüüsi, liiges-ja lihasteste kui ka laktaaditesti.

Kõik koondislased läbisid 3 testimisvooru:

a) 5×200 laktaadi testi;

b) Videoanalüüsi jaoks veealuse filmimise,

c) Liiges- ja lihastestid.

Ujumiskoondise peatreener Janno Jürgenson kommenteeris päeva järgnevalt: «Vabariigi aastapäevale pühendatud testimine kujunes väga edukaks. Kohal olid peaaegu kõik koondise sportlased va üks haigestuja ja kaks sportlast, kes treenivad hetkel välismaal (Kregor Zirk ja Ralf Tribuntsov). Hea meel oli näha, et ka kõik treenerid olid kohal ning ei olnud oma head tuju maha unustanud.»

Lisaks peatreenerile jäid päevaga rahule ka koondislased. «Üldiselt sujus kõik väga hästi. Mitmed huvitavad testid ning loodetavasti hiljem ka hea analüüs tehtud tööst. Kohene tagasiside oli väga kasulik,» rääkis Martin Liivamägi.

Teine koondislane Armin Evert Lelle lisas: «Väga tore oli. Sai ennast teistega võrrelda nii laktaadis, kiiruses kui ka vastupidavuses. Kindlasti võiks kunagi uuesti teha, et arengut jälgida.»

Nädalavahetusel toimusid järgmised testimised juba Tartus. 25. ja 26. veebruaril läbisid koondislased koormustestid, hüppevõime testid ning kehakoostise analüüsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles