Nette Peidi ja Lindesbergi võimas seeria sai lõpu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nette Peit.
Nette Peit. Foto: Elmo Riig

Kahes eelmises voorus Rootsi võrkpalli meistrisarjas esikolmikusse kuuluvate Halmstadi Hylte ja Örebro vastu magusad võidud noppinud Lindesberg suveräänse liidri Engelholmi vastu võimsat seeriat jätkata ei suutnud.

Engelholm, kes on kaotanud 19 matšist vaid ühe ning võistkonna geimide suhe on 54:6, alistas Lindesbergi 3:0 (25:15, 25:18, 25:17). Kohtumise kokkuvõttes oli Lindesbergi rünnakuprotsent vaid 23. Sarja valitseja vastu oli suurtes raskustest ka Nette Peit. Rahvusnaiskonna nurgaründaja tõi kuus punkti, ent rünnakul lõi ta 26 tõstest punktiks vaid neli ehk 15 protsenti. Lisaks üks edukas sulustamine ja ässpalling. Serviga on Peit toonud kokku 41 punkti ja sarja parim on ka tema geimi keskmine (0,69). Tabelis hoiab Lindesberg 33 punktiga neljandat positsiooni, vahendas volley.ee.

Erfurt Schwarz-Weiß jäi Bundesligas tabelis neljandat kohta hoidvale Potsdamile alla 0:3 (13:25, 19:25, 18:25). Liis Kullerkann sekkus kolmandas geimis vahetusest, kus ta tõi nii pallingul, blokis kui rünnakul ühe punkti. Erfurti naiskond on Saksamaa meistrisarjas kaks vooru enne põhiturniiri lõppu 11.

Temporündaja õde, Kadi Kullerkann ja Almelo Eurosped kaotasid Hollandi meistrisarja vahegrupiturniiri avaringis. Kuue naiskonna osalusel toimuval turniiril jäädi esimeses matšis 1:3 (16:25, 26:24, 19:25, 23:25) alla Sliedrecht Sport naiskonnale. Kullerkann tõi üheksa punkti, neist ühe serviga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles