Nani soovib palka juurde ja ähvardab ManU-st lahkuda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nani
Nani Foto: SCANPIX

Umbes aasta aega tagasi Manchester Unitedi jalgpalliklubiga uue lepingu sõlminud poolkaitsja Nani pole oma praeguse palganumbriga rahul.

Nani sõlmis mullu ManU-ga lepingu, mis seob teda klubiga 2014. aastani ning toob talle nädalas sisse umbes 65 000 Inglise naela (umbes 75 000 euro), kirjutab The Sun.

Kuna Nani on käimasoleval hooajal näidanud head mängu, siis leiab mängija ja tema esindajad, et mängumees vääriks suuremat palka. Kui päris Wayne Rooney masti palka ei nõuta, siis väidetavalt soovib Nani nädalas teenida umbes 100 000 Inglise naela (115 000 eurot). Samas suurusjärgus on praegu näiteks Dimitar Berbatovi töötasu.

Nani on väidetavalt sõpradele teada andnud, et ta sooviks mängida Itaalias ning samas pakuks talle huvi ühinemine Madridi Realiga.

Hiljuti vigastada saanud Nani on traumast kiiresti paranenud ning on valmis tänases Meistrite liiga kohtumises Marseille’iga väljakule minema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles