Eesti jalgpalli meistriliiga tiitlikaitsja täiendas meeskonda tuttava nimega mehega

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FCI Tallinna meeskond.
FCI Tallinna meeskond. Foto: Sander Ilvest

Koduse jalgpalliliiga üleminekuakna viimasel päeval sõlmis FCI Tallinn lepingu Alexander Tumasyaniga, kelle vend Sergei on meeskonda esindamas juba kolmandat hooaega, vahendas klubi koduleht.

FCI Tallinna värske täiendus oli uue lepingu üle rõõmus: „Olen väga õnnelik FCI-ga liitumise üle. Mind on koheldud väga hästi ja paljude kuttidega olen eelmisest aastast saadik tuttav olnud. Ootan väga võimalust end ka platsil näidata ning annan endast kõik, et olla klubile kasulik. Sulandumine kollektiivi palju aega ei võta, sest õhkkond FCI’s on suurepärane!“

Alexander Tumasyan sündis 1992. aastal Sotšis. Oma mängijakarjääri jooksul jõudis poolkaitsja mängida sellistes klubides nagu Novotšerkasski MITOS, FC Rostov ja Sotši Žemtšužina. Tumasyan pidas Soome Veikkausliigas Pietarsaari Jaro FF ridades 24 mängu, tema viimaseks klubiks oli Tornion TP-47.

2014. aastal mängis Tumasyan kahes kohtumises Armeenia rahvuskoondise eest Alžeeria ja Saksamaa vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles