Infonet palkas viimasel minutil Armeenia koondisesse ja Rostovi ridadesse kuulunud poolkaitsja

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Tumasjan
Aleksandr Tumasjan Foto: fcinfonet.com

Üleminekuakna viimasel päeval sõlmis Tallinna Infonet lepingu poolkaitsja Aleksandr Tumasjaniga, kelle vend Sergei on mängib Infonetis juba kolmandat hooaega.

1992. aastal Sotšis sündinud Tumasjan on karjääri jooksul mänginud Novotšerkasski Mitos, Rostovis ja Sotši Žemtšužinas. Lisaks on ta kuulunud ka Pietarsaari Jaro ridadesse, tema viimaseks koduklubiks oli aga Tornion TP-47. 2014. aastal kuulus ta Armeenia rahvuskoondisesse ning osales mängudes Alžeeria ja Saksamaaga.

«Olen väga õnnelik Infonetiga liitumise üle. Mind on koheldud väga hästi ja paljude kuttidega olen eelmisest aastast saadik tuttav olnud. Ootan väga võimalust end ka platsil näidata ning annan endast kõik, et olla klubile kasulik. Sulandumine kollektiivi palju aega ei võta, sest õhkkond on siin suurepärane,» ütles Tumasjan.

Valitsev meister Infonet avab hooaja täna, kui läheb Tartus vastamisi kohaliku Tammekaga. Postimees näitab kell 19 algavast kohtumisest otsepilti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles