Veebruarikuu parimaks mängijaks valiti Pärnu meeskonna kapten

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Rätsep.
Sander Rätsep. Foto: Urmas Luik

Baltikumi võrkpalliklubisid ühendava Credit24 Meistriliiga jaanuari parima mängija tiitli pälvis Pärnu Võrkpalliklubi kapten ja nurgaründaja Sander Rätsep.

Kuna tema kolleeg Taavet Leppik on kimpus õlatraumaga, langes Rätsepale möödunud kuul ka suurem koormus. Samas, kui ühisliiga valitseva tšempioni peatreener Avo Keel vangerdas veebruaris nii mõnelgi korral koosseisuga, andes osale palluritest puhkepäevi, siis kapten oli pidevalt väljakul ja kandis vastutavat rolli. Tema oli veebruaris 92 punktiga ka võistkonna kõige resultatiivsem pallur. Neist üheksa tulid pallinguga ja samavõrra ka blokiga, vahendas volley.ee.

Põhiturniiril teise-kolmanda koha peale heitlev Pärnu võitis veebruaris seitsmest mängust kuus. Ainsaks kaotusmänguks oli duell liiga liidri Bigbank Tartuga, kus Pärnu andis tugeva lahingu, kaotades lõpuks 2:3.

Just 22. veebruaril peetud matšis pakkus Rätsep ka oma kuu parima esituse. Nurgaründaja arvele jäi kakskümmend punkti. Rünnakul sai ta 39 tõtsest, millest lõi punktiks 18 ehk 46,2 protsenti. Lisaks Kanada juurtega mängumehelt üks bloki- ja üks servipunkt ning kuus kaitses edukalt üles mängitud palli. Kõvasti testisid vastased teda ka vastuvõtul, servides Rätsepale matši jooksul koguni 41 korda.

Algaval nädalavahetusel mängib Rätsep kahel korral kodupubliku ees, kui Pärnu võõrustab ühisliiga põhiturniiri viimastes voorudes Jēkabpilsi ja Daugavpilsi meeskondi.

Eelmistel kuudel on kuu parima mängija tiitli pälvinud Tartu pallurid Bradley Robert Gunter (november) ja 212 sentimeetri pikkune keskblokeerija Mart Naaber (detsember) ja Selver Tallinna nurgaründaja Karli Allik (jaanuar).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles