Marko Albert jahib Uus-Meremaa Ironmanil kõrget kohta

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Albert
Marko Albert Foto: Dominik Hartmann

Eesti aja järgi täna õhtul kell 19:45 startis triatleet Marko Albert hooaja avastardil Uus-Meremaa Ironmanil, kus ta 3,8 km ujumisetapi järel hoiab hetkel liidrikohta. Kolm aastat tagasi saavutas Albert samal võistlusel ajaga 8:17:33 oma karjääri esimese Ironman võidu.

«Peale 36 tunni pikkust reisi leidsin ennast tagasi riigis, mida sean kodumaa järel teisele kohale. Taupos on mul olemas nii oma massöör, mehaanik kui ka kodumajutus, kelle abil ma 2014. aasta võistlusel siin edu saavutasin. Ka seekord on nad minu seljataga,» jätkus kõrget kohta ihkaval Albertil Uus-Meremaa võistluse kohta üksnes positiivseid sõnu.

Lõviosa ettevalmistusperioodist Lanzarotel treeninud Alberti sõnul tõotab heitlus poodiumikohtadele tulla korralik. Tugevatest konkurentidest on Uus-Meremaal stardis näiteks eurooplased Marino Vanhoenaker ja Cyril Viennot, aga ka kohalikud superstaarid Cameron Brown ja Terenzo Bozzone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles