Allingu saatus pole veel selge

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallo Allingu
Vallo Allingu Foto: Margus Ansu

Kuigi Vallo Allingu sõnul paraneb Balti liiga veerandfinaali avakohtumises Ventspilsiga viga saanud õlg iga päevaga, pole veel selge, kas ta saab homme seeria teises kohtumises Tartu Rocki korvpallimeeskonda aidata.


Allingu pole koos kaaslastega pallitreeningutel osalenud, kuid on hoidnud end toonuses. Samas on selge, et kogenud keskmängijata läheb tartlastel Läti ühe parima meeskonna vastu väga keeruliseks.

Kuid Balti liigas on kõik võimalik – eile õhtul oli põhiturniiril kesiselt esinenud Šiauliai võõrsil lähedal Vilniuse Lietuvos Rytase alistamisele. Seitse sekundit enne lõppu pääses Šiauliai juhtima 89:86, kuid siis tegi Mario Delas rumala vea ning Rytase serblasest suur äär Milko Bjelica sai kolm vabaviset.

Kaks esimest viskas ta sisse, viimase mööda, kuid Rytas sai ründelaua ja Simas Jasaitis upitas palli korvi. Rytase parimana tõi Kenan Bajramovic 23 punkti, vahetusest ootamatult hästi sekkunud Arturas Jomantas lisas 16 silma ja 11 lauapalli.

Teises eilses veerandfinaalis alistas Riia VEF 91:65 Rudupise. Artjom Parahovski tõi Läti klubi parimana 19 punkti.

Balti liiga teise divisjoni finaalseerias kaotas Kristo Saage koduklubi Kaunas koduväljakul Juventusele 81:87. Viimasel ajal kehvalt tegutsev Saage sai mänguaega kümme minutit, kuid viskas mööda kõik kolm kolmest. Plusspoolele jäi vaid üks lauapall. Kordusmäng peetakse laupäeval. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles