Messi duubel tõstis Barcelona Hispaanias liidriks

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona meeskond kohtumises Celta Vigo vastu.
Barcelona meeskond kohtumises Celta Vigo vastu. Foto: ALBERT GEA/REUTERS/Scanpix

Hispaania jalgpalli kõrgliigas võitis Barcelona meeskond koduväljakul kindlalt 5:0 Celta Vigo ning tõusis Madridi Reali ees ühe enampeetud mängu juures liigatabeli tippu.

Barcelona ründas kogu kohtumise aktiivselt ning tegi kõva pressingut. Avavärava lõi 24. mänguminutil ei keegi muu kui Lionel Messi ning viis minutit enne avapoolaja lõppu viis Neymar kodumeeskonna juba 2:0 ette. Teisel poolajal Barca hoog ei raugenud ning selle tõestuseks skooris 57. minutil Ivan Rakitic. Neli minutit hiljem sai oma esimese kolli Barcelona eest kirja Prantsusmaa koondislane Samuel Umtiti, enne kui järjekordse sooloväravaga säras 64. minutil Messi, kelle värav tegi seisuks 5:0.

Võitjameeskonna jaoks oli tegemist väga olulise võidu ja mänguga, kuna kolmapäeval kohtutakse Meistrite liigas taas Pariisi Saint-Germainiga, kellele kaotati kaheksandikfinaali avakohtumises koguni 0:4. Kindlasti annab Barcelonale jõudu juurde fakt, et kõnealune vastasseis toimub nende koduväljakul.

Liigatabelis tõusis Barcelona tänu suureskoorilisele võidule 60 punktiga liidriks, olles mänginud 26 kohtumist. Neile kaotab ühe punktiga 25 mängu pidanud Madridi Real, esikolmiku lõpetab aga 55 silmaga Sevilla. Celta Vigo asub 35 punktiga 10. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles